Word mede-eigenaar van dit uniek en Belgisch resort in Slowakije

Kan al vanaf €5.000 met een beoogd jaarlijks rendement van 4%

Sojka is het vakantieresort bij uitstek in de mooiste regio van Slowakije: de Liptov regio. Jaarlijks trekken wij heel veel bezoekers uit België en ver daar buiten. Om een nieuwe fase van groei in te gaan zoeken wij nog enkele investeerders, die willen bijdragen tot een resort dat kan bloeien en waarbij ze zelf hun mening mogen geven en ook mogen meebeslissen in de toekomst van Sojka.

Investeerder zijn van Sojka is meer dan wat geld neerleggen, het is deel uitmaken van een warme community van coöperanten, waarbij je een hele lijst van voordelen hebt. (Ontdek ze hier)

Er wordt jaarlijks een inkomen uitbetaald gebaseerd op de resultaten van Sojka resort. Rekening houdende met het verleden streven we naar een rendement van minimaal 4% netto.


Wil jij ook deelmaken van onze warme community van coöperanten, jaarlijks een mooi rendement hebben en meehelpen om dit Belgisch project verder te doen groeien? Contacteer mij dan vrijblijvend voor meer informatie! 

Gerdi van Fleteren Sojka Slovakije Ondernemer

Gerdi Van Fleteren 

Oprichter Sojka

Rendement Sojka

Veilige belegging, al vanaf
€ 5000

Voorbije jaren behaalden we met Sojka telkens een rendement van minstens 4%.


Elke deelnemer krijgt een eerlijk rendement gebaseerd op de resultaten van Sojka resort.

Duurzaam en toekomstgericht investeren 

Via Sojka willen we bijdragen tot een betere wereld. Een wereld met zorg voor het milieu, een wereld die voor iedereen toegankelijk is.

Een investering van iedereen

Sojka is een coöperatief project waarbij de klanten en sympathisanten eigenaar zijn. Daarbij staat inspraak en participatie centraal.  Sojka organiseert activiteiten waarbij mensen met een gelijkaardige visie en levensstijl elkaar kunnen ontmoeten.

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie over dit groeiproject


Naam*
E-mail*
Voornaam
Telefoonnummer*
Bericht

Contacteer mij voor meer informatie over Sojka, ik leg het je graag uit! 

Beleg al vanaf €5.000
Beoogd rendement van 4%
Stabiele zaak, beperkt risico
Vlaams kapitaal, Slovaakse zaak
Gerdi van Fleteren Sojka Slovakije Ondernemer

Gerdi Van Fleteren 

Oprichter Sojka

Een duurzame investering met enorm veel  groeipotentieel! 


Gerdi Vanfleteren: "Sojka werd gebouwd in 2003. De eerste fase van het hotelgedeelte is open sinds 2004. Het was mijn bedoeling om Slovakije op de kaart te plaatsen als nieuwe en originele reisbestemming voor Belgen. Samen met mijn echtgenote Silvia en het ganse team bieden we de juiste service aan maar met een grote glimlach. Vakantie op zijn Slovaaks, maar met alle informatie in jouw eigen taal."

Gerdi van Fleteren Sojka Slovakije Ondernemer
Plattegrond Sojka belegging

9 goede redenen om coöperant te worden in Sojka Resort:

  • Laag instappen: beleg vanaf 5.000 euro
  • Investeer in een Belgisch bedrijf
  • Uniek resort in hartje Slovakije
  • Beoogd jaarlijks rendement van 4%
  • Investeer in een toekomstproject
  • Toeristisch aantrekkelijk concept
  • Gericht op duurzaamheid en ecologie
  • Warme community van coöperanten
  • Fiscale voordelen als coöperant

Dit zeggen onze investeerders

“ Nadat ik een eerste maal Sojka had bezocht was ik nog meer overtuigd van mijn investering in deze zaak en ben ik nog meer gaan investeren. De goede relatie met Gerdi heeft ervoor gezorgd dat ik fantastische dingen beleefde op de Sojka weekends in België en van de opbrengst (interesten) kon ik jaarlijks een mooie reis maken, waaronder nog eens een bezoek aan Sojka in Slowakije. “

Willy Vangeel

coöperatieven

Wij spreiden onze beleggingen  en vonden het interessant om ook te kiezen voor een investering die we zelf mee kunnen opvolgen. Vandaar dat we jaren terug voor Sojka BV gekozen hebben. We zien met eigen ogen dat  de investering  goed beheerd wordt en dat de risico's beperkt zijn.  Bovendien levert het een mooie opbrengst op.

Frieda en Luc

coöperatieven

Wij werden aandeelhouder bij Sojka omdat we een goed gevoel hebben bij het project en de participatieve financiering.

Gerdi en zijn team zetten zich met hart en ziel in om het project succesvol te maken en te laten groeien. De focus op duurzaamheid en lokale verankering zorgt voor een economische meerwaarde, die tegelijkertijd ook een sociale en ecologische impact heeft.  

Anne en Luc

coöperatieven

Sojka resort in de pers


Foto's van Sojka en de omgeving